Movement Map | InnoSport
| Etusivu | Lisätietoa | Usein kysyttyä | Osallistu |

Movement Map verkkokoulutus
Lokakuussa viikolla 44 starttaa uusi 10 viikkoa kestävä Movement Map verkkokoulutus, johon ilmoittautuminen on nyt mahdollista. Koulutus on järjestyksessään jo neljäs verkkokoulutus, jossa mentorina toimii Tommi Paavola Pohjois-Amerikasta, New Jerseystä.

Osallistumalla koulutukseen, saat ensimmäisenä Suomessa uuden Movement Map maton (sisältyy koulutuksen hintaan) ja pääset mukaan koulutukseen, jossa tähdätään yksilön parempaan liikkumiseen. Koulutuksessa perehdytään Movement Map mattoa käyttäen, kuinka liikkumista voi testata, arvioida ja mitata tavoitteellisemmin. Lisäksi kuinka liikkumista voi harjoitella systemaattisesti, nopeammin, tehokkaammin, liikkuvammin ja tavoitteellisemmin. Tule mukaan!


Mikä Movement Map matto on?

Movement Map matto on kirjaimellisesti kartta, kompassi ja opas matkalla optimaaliseen liikkumiseen elämässä ja urheilussa.

Optimaalista liikkumista tavoiteltaessa jokaiselta yksilöltä täytyy tietää liikkumisen lähtötaso ja kuinka sitä voi kehittää tehokkaasti, turvallisesti ja tavoitteellisesti. Movement Map matto auttaa tässä kaikessa. Sen avulla voi luoda lajinomaisia ja yksilökohtaisia liikkumistavoitteita turvallisesti. Matto toimii tehokkaana testaus- ja harjoitusvälineenä, ohjaten samalla yksilöä parempaan toiminnalliseen liikkumiseen ja suorituskyvyn kehittymiseen.

Movement Map maton perusominaisuudet:
- KOMPASSI – Suunnat, asteet
- MITTA – Etäisyydet,  (korkeudet)
- KEHÄT – Liiketilat, ohjausviivat
- RUUDUT – Maalit, kohteet, koordinaatit

Movement Map maton tiedot:
- Koostuu 2 matto-osasta, joista kumpikin on 230cm (leveys) x 105cm (pituus) x 0,4cm (paksuus)
- Matto on puhdasta korkeakitkaista kumia, joka kestää kovaa harjoittelua, suojaa lattiaa, on hajuton ja anti-bakteerisesti käsitelty
- Maton yhteispaino on 20kg.

Ilmoittaudu koulutukseen»

Koulutuksen sisältö

Movement Map maton käyttö  perustuu ihmisliikkeen perusteisiin, strategioihin ja tekniikoihin, jotka on lainattu tai sovellettu APPLIED FUNCTIONAL SCIENCE  (AFS) –periaatteista.

Movement Map koulutuksen sisältöteemoja ja periaatteita on esitettynä oikealla olevassa kuvassa. Koulutus muodostuu tiiviistä videoista, joissa esitellään teema/teoria ja siihen liittyviä case-tapauksia eri lajien tavoitteiden ja tarpeiden näkökulmasta. Käytännön esimerkit liittyvät tiettyyn yksilöön ja lajiin, mutta ovat yleistettävissä myös muihin tavoitteisiin.

Koulutuksen tavoite

Auttaa valmentajia monipuolisen ja tehokkaan fysiikka- ja liikeharjoittelun toteuttamisessa. Osallistuja oppii hyödyntämään Movement Map maton harjoitusympäristöä: kuinka liikettä voidaan mitata, arvioida ja miten harjoitella systemaattisesti. Osallistuja oppii, kuinka Movement Map matto mahdollistaa urheilijan henkilökohtaisen liiketilan paremman hahmottamisen ja siten auttaa moniulotteisen liikkeen hallinnassa, palautteen käsittelyssä ja tehtäväsuuntautuneiden harjoitevariaatioiden toteuttamisessa.

Kenelle suunnattu

Koulutus on suunnattu urheilulajien valmentajille, fysiikkavalmentajille, liikunnanopettajille, lajiliittojen kouluttajille, personal trainereille, fysioterapeuteille ja liikunnanohjaajille. Urheiluseuroille, kouluille ja kuntoutus- sekä liikunta-alan yrityksille.

Koulutuksen ajankohta, kesto ja toteutus

Koulutus tapahtuu verkossa InnoSportin sivuilla, jonne osallistujat saavat omat henkilökohtaiset tunnukset. Koulutusympäristö aukeaa viikolla 44 maanantaina 26.10.2015 ja koulutusmateriaalia päivitetään osallistujille koulutusympäristöön 10 viikon ajan. Tätä ennen kaikille osallistuneille henkilöille, organisaatioille, oppilaitoksille tai yrityksille, on toimitettu Movement Map matto. Tällä tavoin jokainen osallistuja voi opiskelun lisäksi myös osallistua koulutukseen learn by doing-menetelmällä oman maton kanssa. Koulutusympäristöön päivitetään kerran viikossa kaksi videota (teoria +käytäntö), jotka ovat kestoltaan n. 5-10 minuuttia.

Koulutuksen hintavaihtoehdot

Yksittäinen osallistuja: 390€ / osallistuja

- Sisältää 1kpl Movement Map maton omaksi (arvo 300€)
- Movement Map maton toimituskulut (20€ posti)
- Koulutus verkossa (70€)

Urheiluseura, oppilaitos, kuntoutus- ja liikunta-alan yritys
450€ / 2-3 osallistujaa samasta yhteisöstä

- Sisältää 1kpl Movement Map maton omaksi (arvo 300€)
- Movement Map maton toimituskulut (20€ posti)
- Koulutus verkossa 2-3 osallistujalle (130€)

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Movement Map matto on myös mahdollista tilata ilman koulutuksia InnoSport verkkokaupasta»

Ilmoittaudu koulutukseen»
movement map koulutus mittaus liikkuminen liikemallien nilkan liike ominaisuusharjoittelu

liiketaitoharjoittelu liikemallien ominaisuusharjoittelu movement map

movement map liiketestaus mittaus liikkuminen liikemallien ominaisuusharjoittelu

| Etusivu | Lisätietoa | Usein kysyttyä | Osallistu |