368-Training Systems | InnoSport
toiminnallinen harjoittelu
| ETUSIVU | MALLIMATERIAALIA | 368-KOODI | USEIN KYSYTTYÄ | OSALLISTU |

368-TRAINING SYSTEMS

368 training systems discover movement for function and performance

toiminnallinen lihastoiminta

Uusi koulutus uusilla sisällöillä on käynnistynyt. Koulutuksessa opit ohjaamaan tai harjoittelemaan 368-harjoitusjärjestelmän mukaan sekä saat roppakaupalla systemaattisia toiminnallisia harjoitteita, joita voit soveltaa ja käyttää omassa lajissasi.

Yli 130 osallistujaa on jo mukana. Uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan koska tahansa ja voit alkaa kehittämään omaa osaamistasi. Mentorina koulutuksessa toimii Discover Movementin Tommi Paavola Pohjois-Amerikasta, New Jerseystä. Osallistu mukaan!

Suomen Valmentajat ry
Suomen Valmentajat ry
Suosittelee ja tukee koulutusta


Mikä on 368-Training Systems?

368-Training Systems on fyysisen valmennuksen harjoitusjärjestelmä, jonka perustana on toiminnallinen harjoittelu, liiketaitovalmennus ja urheilullisuuden kehittämisen periaatteet.

368 Training Systems –järjestelmän tavoite on käytännön fysiikkaharjoittelun ja kuntovalmennuksen tuloksellisuuden optimointi. 368 on kehitetty valmentajan ja personal trainerin jokapäiväiseksi työkaluksi kentille ja kuntosaleille.

368- Training Systems harjoitusjärjestelmässä ihmisliikkeen moniulotteisuus tuodaan ruohonjuuritasolle selkeiden harjoitekokonaisuuksien ja systemaattisen etenemisen kautta.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN >>

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa läpikäytävät tarkat sisällöt ovat kuvattu oikealla olevissa kaavioissa >>>>>>>>>>>

Koulutuksen materiaali muodostuu pääosin harjoitekokonaisuuksista videomuodossa kaikista oikealla olevista kategorioista. Videomateriaali pyrkii realistisuuteen harjoittelun toteutuksen kuvauksessa.

Koulutuksen kesto

Koulutus alkaa 20.09.2010 ja kestää toukokuun loppuun asti 2011. Eli lähes 8 kuukauden ajan. Tuona välisenä aikana koulutusympäristöön päivittyy säännöllisesti koulutukseen liittyvää sisältöä johdonmukaisesti. Toukokuussa 2011 kaikilla osallistujalla on erittäin suuri ja kattava kokonaisuus 368-Training-Systemsiin pohjautuvia harjoitusmalleja ja esimerkkejä, joita voit käyttää tai soveltaa omassa toiminnassasi. Ilmoittautua voit koulutukseen milloin tahansa.

Kenelle suunnattu

Valmentajille (laji-, fysiikka-), Kouluttajille, Personal Trainereille, Kuntovalmentajille, Liikunnanohjaajille, Fysioterapeuteille ja Liikunnanopettajille. Seuroille ja kuntoutusyrityksille.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on on antaa konkreettisia käytännön esimerkkejä harjoitusjärjestelmän eri osa-alueiden toteutuksista käytännössä.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN >>

Koulutuksen hinta

Koulutuksen ovh hinta on 350€ /osallistuja.

Toiminnallisen Harjoittelun ja/tai Suorituskyvyn kehittämisen verkkokoulutuksiin aiemmin osallistuneet ovat oikeutettuja -30% alennuksen (245€).

Suomen Valmentajien jäsenet ovat oikeutettuja -20% alennukseen (280€).

Urheiluseuroille, kuntoutus- ja liikunta-alan yrityksille (samassa seurassa tai yrityksessä toimivat osallistujat):

490€ / 2-3 osallistujaa, 590€ / 4-5 osallistujaa

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 23%

Koulutuksen toteuttavat: Discover Movement Llc ja InnoSport Oy. Koulutuksen mentorina toimii Tommi Paavola.

Referenssi

erik piispa suomen valmentajat

"Olen kouluttanut suomalaisia valmentajia työni puolesta usean vuoden ajan. Koulutussisällöt joissa olen ollut mukana kouluttajana liittyvät vahvasti toiminnalliseen harjoitteluun ja 368-harjoitusjärjestelmään."


Erik Piispa, Kehityspäällikkö, Suomen Valmentajat ry

aktivoiva lämmittely liiketaitoharjoittelu liikemallien ominaisuusharjoittelu palauttavat harjoitteet


harjoitusjärjestelmän yhteenveto

| ETUSIVU | MALLIMATERIAALIA | 368-KOODI | USEIN KYSYTTYÄ | OSALLISTU |