Fyysinen harjoittelu harjoitekirjasto fysiikkavalmennus liikepankki suunnittele harjoituksia oheisharjoittelu ominaisuusvalmennus oheisharjoite video malliharjoitus koordinaatio dynaaminen liikkuvuus nuorten liiketaitoharjoittelu vesijuoksu kahvakuulaharjoittelu treenivinkkejä valmennusvinkkejä vetokumi fysiikkavalmentaja kuntosaliharjoittelu testaus| InnoSport
Valmenna ja treenaa videoiden avulla.
Suomen suurin ja nopeimmin kasvava fyysisen harjoittelun videoharjoitekirjasto.


Löydä uusia ideoita tai palauta mieleesi vanhoja hyviä harjoitteita. Lisää tietotaitoasi
ja kehitä harjoittelua. Rakenna omia harjoitusohjelmia, tulosta mukaasi tai jaa niitä muille. Fysiikkakirjastomme on laajin suomenkielinen urheiluvalmennuksen harjoitekirjasto ja ehdoton apuväline valmentajille. Löydät sieltä laajasti harjoitteita voiman, kehonhallinnan, kehonhallinnan, motoristen taitojen ym osa-alueista. Alla vain muutama osa-alue tarkemmin kuvattuna.

Osta»       Rekisteröidy ilmaiseksi»        Ohjevideo palvelusta »Toiminnallinen harjoittelu

Kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittavia perusliikkeitä videokirjastosta löydät tuhansia. Harjoitteita, jotka kehittävät kaikkia fyysisen kunnon osa-alueita; voimaa, liikkuvuutta, tehoa, nopeutta, ketteryyttä, anaerobista ja aerobista kestävyyttä, tasapainoa sekä monia motorisia taitoja.
Kahvakuulaharjoittelu

Kahvakuulaharjoittelulla voit kehittää lihaskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta kuin kestävyyttäkin. Monipuoliset harjoitemallit sisältävät alavartalo- ja ylävartaloliikkeitä sekä moniulotteisia kokovartaloliikkeitä.
Vastusnauha- ja vetokumiharjoittelu

Vetokumit ja vastusnauhat ovat loistavat apuvälineet monipuolisessa harjoittelussa. Voit harjoitella yksin tai parin kanssa. Videokirjastosta löydät kattavasti harjoitusmalleja perusliikkeisiin sekä vaativimpiin liikkeisiin.
Vastusnauhat ja vetokumit verkkokaupasta »
Nopeus-, ketteryys-, koordinaatio-, loikka- ja reaktioharjoitteita

Videokirjastosta löydät satoja harjoitteita reaktiokyvyn, ketteryyden, koordinaation ja nopeuden kehittämiseen. Sekä lisäksi kimmoisuutta, hyppyä ja alastuloa kehittäviä harjoitteita. Harjoitteissa on käytetty apuvälineinä mm. aitoja, askeltikkaita, reaktiopalloja, kartioita ja vastuskumeja.
Harjoitusvälineitä nopeusharjoitteluun »
TRX-harjoittelu

TRX-harjoittelu on yksi suosituimpia oman kehon painolla tehtäviä harjoitusmuotoja. Videokirjastosta löydät satoja harjoitusliikkeitä TRX-harjoitteluun.
Harjoitusvälineet oman kehon painolla »
Liikkuvuus, venyttely ja kuntoutus

Yli 200 liikkuvuus- ja venyttelyharjoitetta; dynaamisia liikkuvuusharjoitteita, venyttelyliikkeitä, foam rollaus-harjoitteita. Monipuolisesti omalla keholla, yksin tai pareittain tai harjoitusvälineillä tehtäviä liikkeitä.
Harjoitusvälineitä »
Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaleilla harjoittelu tai kuntouttaminen on hyvin yleistä tänä päivänä. Videokirjastossa on erittäin kattavasti kuntosalilaitteilla, levypainoilla ja käsipainoilla tehtäviä harjoitteita sekä monipuolisia kuntopalloliikkeitä.
Osta»       Rekisteröidy ilmaiseksi»

Valmentaja-, joukkue- tai seuralisenssi?
Mikä lisenssi sopii sinulle parhaiten. Vertaile ominaisuuksia ja valitse omasi.

  Valmentaja Joukkue Seura
       
VALMENTAJATUNNUKSIA 1 3 6 => max
URHEILIJATUNNUKSIA 0 30 90 => max
       
HARJOITEKIRJASTOT      
Fyysinen harjoittelu
       
       
HARJOITUSOHJELMAT      
Tulostus
Lähettäminen pelaajille
Lähettäminen valmentajille
       
JOUKKUEHALLINTA
       
PELAAJIEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA
TESTIT
       
       
PÄÄKÄYTTÄJÄTUNNUKSET
       
SEURAN OMA ULKOASU +100€
       
KÄYTTÖOIKEUS 12kk 12kk 12kk
       
HINTA 39€ 99€ 190€-990€

Osta » Osta » Tilaa »