InnoSport Oy | InnoSport
Yhteistyökumppanit  


InnoSport Oy

InnoSport Oy on vuonna 2006 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa palveluita liikunta-, urheilu-, terveys- ja hyvinvointialoille verkossa.

Toiminta perustuu eri alojen ammattilaisten ja harrastajien tarpeiden ymmärtämiseen ja oikeanlaisten sisältö- ja nykyteknologiaratkaisujen tuottamiseen sekä tarjoamiseen.

InnoSportin verkkopalvelut ovat globaalisti ainutlaatuisia liikuntaan ja urheiluun liittyviä palveluita, jotka helpottavat eri aloilla toimivien ihmisten tiedonsaantia ja tarpeita sekä yhdistävät nämä osaajat toisiinsa.

Missio

InnoSport tukee kaikentasoisten lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaa ja urheilua sekä sen ohjaamista, opettamista ja valmentamista yli lajirajojen.

Arvot

Tasa-arvoisuus - tarjoamme kaikille samat lähtökohdat tiedonhankintaan

Yhteistyö - pyrimme edistämään asiantuntijuuden jakamista kaikkien kesken, koska yhdessä tekemällä jokainen onnistuu saavuttamaan tavoitteensa.

Asiakastyytyväisyys - jokainen ihminen on oman lajinsa ja alansa asiantuntija ja arvostamme sitä

Tuloksellisuus - tuloksien avulla rakennamme yhteisöille parempaa palvelua ja siten kaikille parempaa tulevaisuutta

Strategia

Kasvatamme globaalisti monipuolista ja laadukasta liikunnan ja urheilun sisältöä ja tarjoamme kaikille tasa-arvoiset lähtökohdat sen hankintaan.

Tarjoamme uusia nykyteknologiaan perustuvia e-oppimisen ratkaisuja ja verkkopalveluita seuraavan sukupolven liikunta ja urheilu- sekä terveys- ja hyvinvointialalla toimiville tahoille.

Pyrimme kehittämään henkilöstön osaamista ja kumppanuustoimintaa jatkuvasti eri tavoin asiakastyytyväisyyden ja asiakaspalvelun parantamiseksi.

Kehitämme viestintä- ja markkinointitoimintaa jatkuvasti toiminnnan läpinäkyvyyden ja tunnettavuuden edistämiseksi.

Merkkipaalut

2007 - InnoSport toi markkinoille ensimmäisenä Suomessa eri lajien harjoitekirjastot ja siihen liittyvän verkkopalvelun.
2008 - InnoSport toi markkinoille ensimmäisenä Suomessa liikunta-alalle verkossa toteutettuja koulutusvideoita.
2008 - InnoSport lanseerasi ensimmäisenä Suomessa verkon kautta tapahtuvat verkkokoulutukset liikunta- ja terveysalalle.
2009 - InnoSport lanseerasi ainutlaatuisen yhteisöllisen verkkopalvelun Suomessa.
2012 - InnoSport lanseerasi eri lajien piirtotylökalut.
2013 - InnoSport fyysisen harjoittelun harjoitekirjasto rikkoi 3000 videon rajan ja on näin maailman suurin urheiluvalmennuksen fysiikkakirjasto verkossa. 2015 - FloorballCentre.com salibandypalvelun avaaminenInnoSport on ollut vuodesta 2006 asti Suomessa oman toimialansa edelläkävijä sekä verkkopalveluiden tarjoamisessa oman toimialansa markkinajohtaja.