Salibandy | InnoSport harjoitekirjasto piirtotyökalu valmennus salibandyharjoitteet salibandy harjoittelu harjoitteita säbä sähly tekniikat pelitaidot pelitilanneroolit kokonaisvaltainen valmennus pelaajan urapolku valmentajan urapolku salibandyn taitovideot tekniikkavideot maalivahtiharjoittelu salibandyssa harjoitepankki videokirjasto salibandy pelaaminen liiketaidot pallonriistot
Salibandyvalmennuksen online palvelu.
Salibandypalvelumme on siirtynyt www.floorballcentre.com osoitteeseen.
Suunnittele, piirrä ja tallenna omia harjoitteita salibandyn piirtotyökalulla.


Hyödynnä salibandy- ja fysiikkakirjastojen yli 3500 harjoitemallia.


Jaa harjoitteita ja harjoitusohjelmia muille. Tulosta tai ota niitä mukaasi.

Osta»Piirrä salibandyharjoitteita piirtotyökalulla.
Lisenssikäyttäjänä voit piirtää rajattomasti harjoituksia ja tallentaa niitä omilla tekstikuvauksilla.
 Katso ohjevideo piirtotyökalusta »

salibandyharjoittelu
salibandyharjoittelu
Harjoitteen piirtäminen tapahtuu hiirellä vedä-ja-pudota-periaatteella. Käytössä on objektit, toiminta ja kenttäpohjat välilehdet, joista löydät toiminnot ja merkit harjoitteen piirtämiseen. Kentän alapuolelta voit numeroida pelaajia, vaihtaa värejä, poistaa merkintöjä, pyörittää objekteja ja paljon muuta.

Lisenssikäyttäjänä harjoitteeseen voit lisätä tekstikuvauksen. Tämän jälkeen voit tallentaa harjoitteen kansioihin, jossa harjoite säilyy niin kauan kuin haluat. Kansioista voit lisätä harjoiteita nopeasti harjoitusohjelmiisi.
Ylläpidä omaa harjoitekirjastoa, joka tukee valmennustasi.
Luo kansioita. Jäsentele sisältöjä. Tallenna piirrettyjä harjoitteita kansioihin.Kansiorakenne on hyvä tapa jäsentää asioita. Luo oma salibandyn kansiorakenteesi. Piirrä omia harjoitteita ja parhaita harjoitteita muista lähteistä kansioihisi. Kansion sisällä näet kaikki kansiossa olevat harjoitteesi sekä voit muokata kansioita ja harjoitteita.


 Katso ohjevideo omasta harjoitekirjastosta »
Luo harjoitusohjelmia. Jaa harjoitteita muille.
Tulosta harjoitusohjelmia tai ota ne mukaasi kannettavilla laitteillasi.
 Katso ohjevideo harjoitusohjelmista »
Laajat harjoitekirjastot
Lisää valmennustietouttasi ja kehitä yksilön ja joukkeen harjoittelua.

jääkiekkoharjoittelu Yli 600 erilaista salibandyn harjoitemallia harjoitekirjastossa.

Tekniikkavideoita ja harjoitteita salibandyn pelaamisessa vaadittavista perustaidoista, kuten mm. pallonhallinta, syöttäminen, laukominen ja maalinteko, harhauttaminen ja pallonriisto. Monipuolisia harjoitteita kierto-, pelitilanne-, viisikko- ja erikoistilanneharjoitteluun. Peli-esimerkkejä videoina joukkueen hyökkäys- ja puolustuspelaamisesta. Maalivahtipelin tekniikkavideoita ja harjoitteita.

Salibandyn oheisharjoittelu.

Fyysisen harjoittelun videokirjaston sisällöt tukevat kokonaisvaltaista salibandyvalmennustasi. Sieltä löydät harjoitemalleja mm. salibandypelaajan toiminnalliseen harjoitteluun, liiketaitojen ja suorituskyvyn kehittämiseen. Fyysisen harjoittelun harjoitekirjasto sisältää yli 3400 erilaista videoharjoitetta.

Osta»Salibandypalvelumme on siirtynyt www.floorballcentre.com osoitteeseen.