Toiminnallinen Harjoittelu palautetta omatoimisesta verkkokoulutuksesta | InnoSport
Toiminnalliset harjoitusvälineet

JC Vetokumi

JC Vetokumi >> Miniband vastusnauha
Vastusnauha >>
Supervastusnauha
Supervastusnauha >>


VERKKOKOULUTUS | TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN PERUSTEET | USEIN KYSYTTYÄ | PALAUTETTA | OSALLISTU |

Palautetta Toiminnallinen Harjoittelun koulutuksesta

Ennakkoluuloton, innostava ja palveluhenkinen. Ehdottomasti suunnannäyttäjä nykyajan koulutusmahdollisuuksista. Suosio osoittaa kysynnän todellisuuden, itsekin löytänyt tästä hyvät eväät, ja omalla joustavalla opettelu-/opiskelutahdilla.”

“Hienoa että tällainen koulutus on järjestetty. Toivottavasti jatkoa seuraa…”

“Hyvä kokonaisuus. Hyvin kasattu yhteen. Uusia ajatuksia, tapoja, joista osa onkin jo siirretty suoraan käytäntöön.”

“Ilmeisesti paras, missä koskaan olen ollut mukana.” Terveisin MM-Coach

“Kiitos hyvästä koulutksesta! Olen jo vienyt ideoita tästä omaan fysiikkavalmennukseen.” Sari Höynälä

“Kiitos ja paljon!”

“Kiitos koulutuksesta, aito innostus ja välittäminen olivat avainsanoja teidän tekemisessä ja sen takia hieno koulutus.”

“Kiitos Tommi ja kumppanit ! Erinomaiset webcastit on tosi mukava saada jotta opetustilanteessa sen näyttäminen auttaa kovasti tekemään liikkeet oikein.Motivoinut ja aloitamme viikonlopun viimeisen sarjapelin jälkeen heti seuraavaan kauteen lisääntyvässä määrin näitä harjoitesarjoja perusharjoittelun lomaan. Tommille siis kiitos motivoivista uusista näkökulmista kehonhallintaan.”

“Kiitos! Koulutuksen aihe oli erittäin mielenkiintoinen ja erittäin motivoiva,jonka takia koulutusviikot kuluivat nopeasti”

“Koulutus vastasi odotuksiani. Sain lisää uusia ideoita työhöni sekä uutta näkökantaa harjoitteiden teettämiseen ja suunnitteluun. Työssäni fysioterapeuttina joudun kuitenkin miettimään harjoitteiden toimivuutta myös asiakkaiden vaivojen näkökulmasta sekä ottamaan huomioon päivittäisestä tilanteen ja voinnin. Päivittäiseen työhön tuli kuitenkin hyviä vinkkejä ja ajattelemisen aihetta lisää.”

Koulutus materiaali ja järjestelmällinen eteneminen opettamisessa ylitti etukäteisodotukseni. Olen erittäin tyytyväinen että lähdin mukaan koulutukseen.

“Koulutus oli erinomainen kokonaisuutena. Teoriaa oli sopivasti, videot olivat laadullisesti ja sisällöllisesti erinomaisia.”
“Loistava koulutus kaiken kaikkiaan. Hivenen olisin kaivannut vinkkejä esim. vaakatasossa tapahtuviin lajeihin koskevasta harjoittelusta. Koulutuksen avulla toki opin itse kehittelemään ja kokeilemaan esim. uintiin tukevaa harjoittelua. ISO KIITOS :)”

“Loistava koulutus!!!!”

“Olen saanut lisävinkkejä eri-ikäisten ihmisten kuntoutustyöhön sekä 1995 syntyneiden salibandypoikien harjoitteluun. Kiitos!”

“Olen todella tyytyväinen tähän koulutukseen. uusi oppimisympäristö vaatii aina avointa mieltä ja sulattelua aluksi, mutta kun vauhtiin pääsi, niin hommahan rullasi todella hienosti. Ainoa asia, mitä jäin oikeastaan vielä kaipaamaan hieman enemmän on kirjallinen materiaali. Meitä on monenlaisia oppijoita, ja koen, että ns. paperiversioita harjoitteista ja eri osioista olisi voinut olla ehkä enemmän. Oman oppimisen parantamiseksi. Mutta kuten sanoin, olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen tästä hienosta mahdollisuudesta opiskella täysin uusia asioita yhden maailman kovimman tekijän avustuksella. Kiitos sinulle Tommi, ja eiköhän tässä tavata jatkossakin. Ainakin näin virtuaalisesti.”

“Sain paljon vahvistusta vanhalle tiedolle, mutta myös erittäin paljon uutta. Erityisesti pidin teoriaosuuksista, joiden avulla käytännön analyyttinen jäsentely selkiytyy. Kiitos!”

“Todella hyvä, käytännöllinen ja ammattitaitoa kehittävä koulutus. Todella paljon tavaraa omaan liikepankkiin ja mikä myös hyvää annoitte paljon pohdittavaa liikkeitä tehdessä. Peruselementit tuli teiltä ja niitä sitten soveltamaan. Itsellani oli ainakin välillä vaikea löytää aikaa harjoitteiden perusteelliseen totetuttamiseen itsellani tai yksilölle tai ryhmälle, siihen jos teiltä saisi lisää motivaatioa ja aktiivisempaa kannustamista. Lisää ryhmäjuttuja/demoja. Kiitos.”

“Toiminnallisen harjoittelun kurssin 358 perusteet loivat selkeän pohjan ja johtoajatuksen koko kurssin läpikäymiseen. Sitä oli siis helppo seurata. Harjoittelu joka innisti myös itse kokeilemaan onnistui em periaateen mukaisesti myös asiakkaille. Kurssi sisältö toi esille liikkeen monimuotoisuuden ja sen kehittämiseen vaadittavia osia. Liikkeiden määritykset, jotka ainakin kurssinkäyneet ymmärtävät helpottavat eri ammattiryhmien keskinäistä keskustelua, toivottavasti. Stabiliteetti harjoitteiden osalla voisi jatkossa vaikka sanallisesti mainita jos videolla näkyy että toiminnassa tapahtuu puutetta tai on vielä kehitettävää- Fysioterapiassa kun asennon pettämisestä usein seuraa kivun tunne tulee helposti kommentoitua stabiliteetin pettämisestä myös urheilijan kohdalla jolla ei ongelmia ole. Kiitos vielä kerran kurssin järjestämisestä ja toteutuksesta sekä sisällöstä. Käytän tietoja päivittäin hyödykseni ja asiakkailleni.”

“Tämä on nykyaikainen ja helppo tapa kouluttautua ja oppia uutta. Ei ole sidottu aikatauluihin,voi opiskella juuri silloin kun haluaa. Ihastuin kotitekoisiin videoihin ja materiaaleihin, ne olivat loistavia! Haluan tukea Tommin ja Alexin työtä kaikella mahdollisella tavalla ja senkin takia olen heti ilmoittautunut mukaan Suorituskyvyn Harjoittelu-koulutukseen. Alex ja Tommi, olette mahtavia tyyppejä ja imen teistä kyllä kaiken informaation ulos minkä saataville saan! LOISTAVAA! Tommi, sinun tulee rauhoittua sanan "integroiminen" kanssa=). Hajoilin välillä kotona nauramaan katsellesani pätkiänne, sana integroiminen taitaa kuulua lemppareihisi!” Johanna Päivikkö

“Kokonaisuus oli erinomainen. Teoriaa sopivasti, videot olivat erinomaisia ja blogi täydensi valmista pakettia vastaten kysymyksiin ja havainnollisti vaikeat asiat. Audio uutiset olivat kiinnostavia ja äärimmäisen hyvin referoituja -tarkasti jolloin niiden luotettavuus ja käytökelpoisuus säilyi. Konsepti on hyvä!. En osallistuu suorituskykyyn koska en voi sitä valitettavasti tässä toimeenkuvassani mitenkään hyödyntää. Suuri kiitos!”