Lue uutiskirje netissä >>  | Osta verkkokaupasta >> | Tilaa soittamalla  045-139 4102

 

InnoSport  www.innosport.fi www.urheiluvalmennus.fi

AQUA BAG JA SLOSH BALL NYT SUOMEEN

TEE ENNAKKOTILAUS

 

Aqua Bag - Aqua Bags

AQUA BAG

Aqua Bag on turvallinen, hauska ja monipuolinen harjoitusväline. Sen avulla voit kehittää kehon stabiliteettia, voimaa ja tasapainoa.

Aqua Bag täytetään vedellä ja ilmalla. Veden liikkuessa se antaa täysin uuden ulottuvuuden harjoitteluun, tekee samalla monista perinteisistä liikkeistä haastavampia ja vaikeampia suorittaa.

Aqua Bag on ihanteellinen uusi apuväline fysiikkavalmentajien, fysioterapeuttien, kuntouttajien ja personal trainerien harjoitusvälinepankkiin. Sitä voi käyttää kaikentasoiset urheilijat lajista riippumatta sekä kuntoilijat.

Hinnat alk. 109,00 €

Lue, katso videot ja tee ennakkotilaus >>

 

Aqua Bag Lunge harjoite kyykky etukyykky harjoittelu

SLOSH BALL

Slosh Ball on pyöreä, vedellä täytettävä vahvistettu muovipallo. Sen nostaminen ja liikuttaminen saa aikaan pallossa koko ajan hallitsematonta pallon liikkumista. Samalla se tekee harjoittelusta erittäin hauskaa ja haastavaa. Sen avulla voit harjoituttaa turvallisesti, tehokkaasti ja monipuolisesti kokovartaloa.

Sloshballin avulla voit tehdä turvallisesti, tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisia toiminnallisen harjoittelun liikkeitä sekä kehittää kehosi lihaskuntoa.

Slosh Ball on loistava uusi apuväline eri lajien fyysisten valmentajien, fysioterapeuttien, kuntouttajien ja personal trainerien harjoitusvälinepankkiin. Sitä voi käyttää kaikentasoiset urheilijat lajista riippumatta sekä kuntoilijat.

Hinnat alk. 93,00 €

Lue, katso videot ja tee ennakkotilaus >>

 

Sloshball harjoitusväline

Sloshball harjoittelu harjoitusvideo

Ota yhteyttä ja kysy lisää

info@innosport.fi

045 139 4102

Terveisin InnoSport

Maksutavat

 

InnoSport Oy | www.innosport.fi |Verkkokauppa | info@innosport.fi | 045-139 4102