|   Ota yhteyttä

 
Kansainvälisen maalivahtipelin vaatimukset Verkkokoulutus 8.6.-20.9.2009

Kansainvälisen maalivahtipelin vaatimukset verkkokoulutus on suunnattu kaikille 8-18 vuotiaille maalivahdeille, maalivahtien valmentajille ja seurojen vastuumaalivahtivalmentajille.

MATERIAALI:
Koulutuksen tavoitteena on antaa työkaluja maalivahtien fyysisten ja henkisten ominaisuuksien kehittämiseen sekä lajitaitojen ja lajitekniikoiden kehittämiseen kansainväliselle tasolle. Lisäksi koulutuksessa annetaan työkaluja maalivahtien pelitaitojen opettamiseen eri pelitilanteissa. Tavoitteena on myös antaa tietoja kansanvälisen maalivahtipelin vaatimuksista.

MATERIAALI:
Viikkokohtaiset koulutusvideot laadukkaina videoina, teoriamateriaalit tulostettavina ja tallennettavina pdf tiedostoina sekä kattava harjoitearkisto videoina

KOULUTTAJAT:
Kouluttajana toimii Olli-Pekka Äijälä, joka on toiminut 15 vuotta maalivahtivalmentajana eri tasoilla mm. SM-liigassa, eri ikäkausimaajoukkueiden maalivahtivalmentajana sekä 4 vuotta Jääkiekkoliiton maalivahtiscouttina.

AJANKOHTA JA KESTO:
Koulutus alkaa alkaa 8.6.2009 kolmen viikon kesäharjoitteluun keskittyvällä jaksolla ja jatkuu 17.8.2009-20.9.2009 5 viikon jääharjoitteluun painottuvalla jaksolla. Koulutusympäristö on osallistujille avoinna läpi kesän, josta saa mm. satoja erilaisia malliharjoitteita oheisharjoitteluun sekä bonusmateriaaleja.

HINNAT:
190€/ 1 osallistuja
290€/ 2 osallistujaa samasta seurasta
380€/ 3 osallistujaa samasta seurasta
470€/ 4 osallistujaa samasta seurasta
550€/ 5 osallistujaa samasta seurasta

 

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

 

Terveisin InnoSport

www.innosport.fi

 
 

InnoSport Oy | www.urheiluvalmennus.fi | info@innosport.fi | 045-139 4102